2017. január 27., péntek

PINtelen.

Az elmúlt 6 évben egyszer sem láttam játék közben kettétört fegyvertestet vagy vicces fegyverre esést. Viszont ti pedig olyant nem amikor kedvenc AK-d egyszerűen szétcsúszik a kezedben mert a frontot tartó PIN úgy dönt, hogy huuuus.... szabadság!

De amikor másodjára történik mindez már egyáltalán nem vicces és mindenki rajtad röhög, hogy a harc hevében mégis mit szerencsétlenkedsz már megint. 
Irány haza, szerszám elő, fúrás faragás... pontosabban menetvágás és soha többé szétcsúszás! A gyári fegyverek alkatrészeivel mindössze annyi gond van, hogy az éppen aktuális műszak hangulatától függ azok pontossága... így a 2tizeddel kisebb pin már könnyen eltűnik. 
Egy M8-as menetfúró, csavar, egy vasfűrész és némi kreatív szabadidő kell hozzá. 
  1. Helyére igazítjuk a teljes előagyat a fegyver testben és rögzítjük 
  2. Némi kenőanyaggal nekiugrunk a menetfúróval a furatnak és ahogy az általánosban tanultuk technika órán!
  3. Majd a csavart méretre vágjuk. Én javasolnám, hogy a furat hosszánál egy két milivel rövidebbet vágjunk, mert akkor valóban minden oldalon süllyesztett/rejtett csavart sikerül csinálnunk.
  4. Nincs más mint helyére csavarni de nefelejtsük el belevágni vagy a választott csavarhúzó vájatát, hogy az be- és kihajtható legyen... ha esetleg valaki bombabiztos megoldást szeretne akkor egy csepp oldható menetrögzítő nagy segítség de nem féltétlen szükséges.
  5. A képen a csavar fémesen fénylik, a szemléltetés miatt hagytam így, viszont tessék feketére festeni és az összkép is szép lesz




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése